категорії: блоґ-запис

З нетерпінням чекають на фестиваль наші відвідувачі, а організатори чекають зустрічі зі своїми старими добрими друзями:

теґи: Papasony, Алєнтрада, Божичі, Данко, Олексанр Максім, ТК-dance, ТК2011, Трипільське Коло - 2011 Повітря, Трипільське коло

Балетом ТК-dance на чолі з Оленкою Журавчак незмінний і потужний «відкорковувач» кожного фестивалю Трипільське Коло. Завжди готує несподіване (навіть для організаторів) шоу, та заряджає справжньою енергією стихій.

Новини Трипільського кола

Народний театр-студія "Данко" (Університет "Україна") та його режисером Андрієм Лелюхом, що поряд із класичною грою акторів дивує щей виставами у тіньовій формі, які вразили нас на Трипільському Колі – ВОГОНЬ минулого року. У цьому році театр також візьме участь у відкритті на великій сцені 1 линя.  Увага! – Таке не можна пропустити!...  А 2го липня на малій сцені увечері відбудеться чудова вистава театру тіней!!!

 

Новини Трипільського кола

Гуртом «Божичі» – одним із кращих продовжувачів традиції української автентичної пісні та танцю. Численні експедиції гурту рятуютиь і зберігають нашу культурну спадщину, хоч часто відбуваються на ентузіазмі і закоханості в традиційну культуру. Раді вітати на Трипільському Колі знову!

 

Новини Трипільського кола

Театром історичного танцю «Алєнтрада» який на ТК не лише запрошує Вас у часи Трипілля, Середньовіччя, Ренесансу, українського та європейського Бароко, раннього ХХ сторіччя на Трипільському Колі, а щей проводить вражаюче вогняне шоу! Крім того дівчата театру є провідниками творчості і частиною огргкоманди самого фесту.

 

Новини Трипільського кола

Олексанр Максім – завдяки йому велике і добре серце Трипільського Кола пульсує ритмічно та енергійно! Сашко також є незмінною чатиною феєричного відкриття фесту та центром його барабанних перфоменсів. А цого року також представить проект BODY PERCUSSION.

Новини Трипільського кола

«Ритми Життя» на чолі з Анастасією Семенченко традиційно готують барабанний шквал. Їхні барабани підтримають бойовий дух організаторів та нададуть творчої наснаги відвідувачам.

Ритми життя

  .... але це ще не все!